Välkommen på uteaktivitetsdagar på Tallkrogen

Även under hösten 2020 har vi glädjen att i kunna erbjuda kostnadsfria aktivitetsdagar för vuxna med funktionsnedsättningar på Tallkrogen. Ni behöver enbart ordna transporten till och från Tallkrogen. Tallkrogens personal står för planering och ledning av dagarna. Förutsättning är att personal från daglig verksamhet, gruppbostaden, kontaktperson eller anhörig följer med för aktivt stöd och förmedling av information.

Deltagarinformation

Vid anmälan – berätta om du/ni har önskemål om specialkost. Anmälan senast 14 dagar innan – men anmäl er gärna redan nu. Observera att det under uteaktivitetsdagen behövs kläder för att vistas utomhus under hela dagen + eventuellt ombyte.

Läs denna info noga

Höstens dagar kommer alla att vara utomhus och ske med nogrann distansiering. Varje grupp har sin egen matplats (som är regnskyddad) och sin egna toalett. Medföljande personal ansvarar för att distansiering mellan er grupp och andra grupper kan hållas. Max antal gäster på gården per dag är ca 25 st. Lunchen kommer att bestå av grillning. Handsprit till alla besökare finns här på gården.

Båt, båtflotte, utespel, upplevelsestig, och måla är exempel på vad man kan göra under dessa dagar.

Varmt välkomna att via mail boka er dag.

Hösten möjliga datum:

  • 29 September Kl 10-15
  • 30 September kl 10-15
  • 8 Oktober KL 10-15
  • 15 Oktober Kl 10-15

Om intresset är stort är det möjligt att vi erbjuder extradagar.

Boka dagen via mail redan nu!

Välkommen med din anmälan
Kristina. Thomas och Einar

Anmälan och kontakt

Anmälan via e-post: info@tallkrogen-fub.se
Telefon och fax: 018-37 03 02