Rekreationsveckor för vuxna

Sköna sommardagar - fyllda av aktiviteter

En solkatt på kinden, vattenplask i Strandkanten och sommarbris i håret. Dofter av nylagad mat som njuts på altanen i den ljumma sommarkvällen. Skogspromenader med doft av gran till fåglars kvitter. Lata stunder på gräsmattan med högläsning avspännande berättelser. Turneringar i kubb, boule och fotbollsgolf. Möten med gamla och nya vänner. Är det inte sådana minnen vi alla vill ha efter sommarens slut? På Tallkrogen finns semestervistelser för alla. Tallkrogen ligger två mil norr om Uppsala, naturskönt belägen på Långsjöns södra strand.

Rekreationsveckor

Under sommaren anordnar vi rekreationsveckor för vuxna personer och lägervistelser för barn och ungdom med funktionsnedsättning. Vistelsen på Tallkrogen omfattar sju dagar förutom ”Sensommardagar” som är en femdagars vistelse.

Exempelprogram för en rekreationsvecka.

Om Tallkrogen

Tallkrogen är en plats där du kan möta naturen på dina egna villkor. Upplevelseträdgården erbjuder en mängd olika aktiviteter alla med syfte att ge naturupplevelser för både kropp och själ. Här finner du porlande bäckar, dammar och mängder av växter. I Vattenlandet kan du dämma upp eller pumpa vatten, bygga hinder för vattnet eller sätta i gång ett stort vattenhjul. Vid strandkanten kan du låta dig skönt vaggas till vågornas kluck i ”Båtgungan Anna” eller sätta den i gungning så att det pirrar i magen. I köksträdgården kan du hämta andan och i lugn och ro njuta av alla färger och dofter. Det är mycket sång och musik och vi vill ge dig som deltagare en lustfylld upplevelse.

Länkar till formulär och ansökningsinfo:

Kommer inom kort!

Rekreationsveckor sommaren 2019

Kommer inom kort!