Sportlovsläger 2020

Vecka 8, Måndag 17 – fredag 21 februari

För dig som går i särskolan och som fyllt 10 år. Vi hoppas på massor av gnistrande snö. Vi packar ryggsäcken full med goda mackor och varm choklad för äventyr i snö och på is. Åker skidor, skridskor eller spark och susar ner för pulkabacken. Vi lär oss att pimpla och försöker att fånga en vintergädda. Träffar nya, och kanske gamla kompisar, grillar korv, eller bara myser vid lägerelden. Är vädret för busigt kryper vi in i värmen och spelar spel, läser något spännande, bakar något gott eller knåpar ihop något nytt.

Ansökan: Lägervistelsen söker du som en LSS-insats på blankett Ansökan LSS-insats. Den skickas till biståndshandläggaren i din kommun. Skicka in ansökan så snart som möjligt så att ditt ärende hinner handläggas. Handläggare kan behöva upp till 3 månader för handläggning.

-Ansökan till lägret gör du på formulär ”Ansökan om vistelse på Tallkrogen 2020”. Ansökan skickar du till FUB-gården, Tallkrogen 6, 743 74 Björklinge. Skicka in ansökan så snart som möjligt, först till kvarn gäller.

OBS! Du måste ansöka både till kommunens handläggare och till Tallkrogen.

-Inbjudan skickas till dig så snart vi fått beslut från handläggare och en plats finns på lägret.

Välkommen med din ansökan
Kristina och Thomas