Är du med och stödjer vår verksamhet

Vi arbetar långsiktigt med att förverkliga drömmar för personer med funktionsnedsättningar. Ett arbete som är mycket uppskattat och ligger oss varmt om hjärtat. Många är det som kommer till Tallkrogen för att uppleva en berikande kurs eller en fantastiskt semestervecka. På Tallkrogen får alla möjligheter att möta nya människor och många får vänner för livet. I vårt arbete med och för människor med en utvecklingsstörning kan vi se hur det berikar med nya möten, nya kunskaper. Att människor växer av glädjen att vara tillsammans.

Förverkliga våra drömmar!

Men det ekonomiska utrymmet krymper för dem som är mest utsatta i vårt samhälle och även för Tallkrogen att kunna erbjuda verksamhet för dem som inte har de ekonomiska förutsättningarna själva. Samtidigt är behovet av resurser för personal till verksamheten, utrustning till gården och underhåll av anläggningen stor. Du kan förverkliga våra drömmar om att erbjuda personer med funktionsnedsättningar ett gott liv. Alla penninggåvor är av stor betydelse. Du kan stödja verksamheten i allmänhet eller ge din gåva till ett speciellt område. Områden som vi har extra stort behov av stöd till är:

Gåvor till:

  • Barn och ungdomsverksamhet
  • Vuxenläger
  • Trädgård
  • Inredning såsom dukar, mattor, belysning etc.
  • Trädgårdstraktor
  • Fritidsutrustning

Gåvan sätts in på pg 14 88 13-9 och märks med det område du vill stödja. Har du frågor - kontakta gärna Kristina Viking eller Thomas Söderstedt.

Båtgungan "Anna", Vattenlandet, bastun och badtunna är några exempel av vad som har finansierats med gåvor. Aktivitesdagarna för särskolebarn är ett annat exempel.

Läs mer om oss

En bild på huset Tallkrogen