Välkommen till härliga dagar utomhus på Tallkrogen hösten 2022!

Hösten på Tallkrogen

Under hösten har vi tagit emot ett stort antal besökare från anpassad skola på aktivitetsdagar. Dagar med en mängd olika aktiviteter. Thomas har kört båtflotten och Einar har grillat tusentals korvar. Gunilla vår husmor har bakat alla goda smörgåsar som mättat våra magar.

Vi har haft skördefest tillsammans med vuxna i daglig verksamhet. Vi skördade det som hade växt i köksträdgården och tillsammans ansade vi grönsakerna och lagade en värmande soppa. Härliga dofter sprider sig från köket så att det vattnas i munnen. Vi har plockat äpplen i Äppelunden och kokat äppelmos. Alla som var med fick en burk med äpplemos med hem att njuta av till frukosten.

Under två höstdagar har vi krattat löv och som tack för hjälpen bjöd vi på värmande laxsoppa och nybakat bröd. Morotskakan till kaffet som köket bakat smakade fantastiskt.

Nu i slutet av året bjuder vi in till julhantverk med tovning, julpyssel och god mat. Vi lyssnar på stämningsfull julmusik och brasan i öppna spisen värmer. Glöggen och pepparkakorna smakar ljuvligt och påminner oss om att julen snart är här.

Samling runt eldstaden

Anmälan och kontakt

Anmälan via e-post: info@tallkrogen-fub.se
Telefon och fax: 018-37 03 02